29. november 2009

"Prins Siddharta - Historien om Buddha"


Forlaget Dharma Visdom hører under CVM. Formålet med forlaget er at gøre Buddhas lære tilgængelig på dansk ved at oversætte og udgive Dharma bøger og andre spirituelle bøger. Forlaget Dharma Visdom har blandt andet udgivet "Prins Siddharta - Historien om Buddha".

En lille klog bog om livets store spørgsmål.
"Prins Siddharta - Historien om Buddha" er en børnebog, der giver et positivt bud på hvordan, man skaber et bedre liv for sig selv og andre.

I et letlæseligt sprog og med flotte illustrationer fortælles historien om Buddhas liv - fra han blev født som kongesøn, til han som ung forlod sit beskyttede liv i paladset og opdagede, at livet for almindelige mennesker byder på problemer, sygdom og død. På baggrund af de oplevelser udvikler Buddha metoder til hvordan, man lever et harmonisk og godt liv uafhængigt af ydre omstændigheder. Gennem at følge Buddhas udvikling får læseren inspiration til, hvordan man kan handle på en måde, der skaber glæde for sig selv og andre.

"Prins Siddharta - Historien om Buddha" er et smukt eventyr, en god historie og dyb livsvisdom skrevet på dagligdags sprog. Den er en oplagt gave til børn i alle aldre. Bogen kan købes i centret. Du kan læse mere på centrets hjemmeside.

I året 2007 udgav forlaget en fantastisk dejlig bog, både for børn og voksne: "Prins Siddhartha" skrevet af Jonathan Landaw og tegnet af Janet Brooke.
Bogen er oversat til dansk af Rasmus Hougaard.
Pris: 125,- kr.