28. august 2011

Dharma-weekends på Gomde i september: eftersommer med klarhed og indsigt

Vi er meget glade for at vores bosiddende meditationslærer, Erik Pema Kunsang, vil undervise på Gomde hver weekend i september.

Her er en unik mulighed for at gå i dybden med en lærer, der har stor indsigt og erfaring i visdoms- og meditationstraditioner (vajrayana, dzogchen) fra den tibetanske buddhisme. Undervisningen foregår på dansk og kan følges med stort udbytte uanset om man er begynder eller har års erfaring.

Hver weekend, lørdag og søndag, underviser Erik i 2 forskellige emner, så i alt vil der være 8 dage med undervisning, som er åben for alle. Erik vil undervise på sin sædvanlige humoristiske, ligefremme og indsigtsfulde måde i en række emner, som man kan læse nærmere om i programmet (http://www.wix.com/karmeshvari/eriks-program). Centralt i Eriks undervisning er altid råd og inspiration til hvordan vi kan opnå klarhed og medfølende indsigt til at berige vores daglige liv.

Gomde ønsker at mange får glæde af denne række af sensommer-weekend-retreats, og tilbyder derfor nu særlige priser i løbet af september måned. Priserne, som omfatter undervisning, frokost, og kaffe/te, er:

- 1 dag: 400 kr..

- 4 dage: 1.200 kr.

- 8 dage: 1.900 kr.

Hvis du er studerende og har et gyldigt studiekort, får du 50% rabat på alle priser.

Hvis du har lyst til at tilbringe natten på Gomde i et af vore hyggelige retreatværelser, enten før eller efter undervisningen, tilbyder vi en rabatpris på 200 kr. pr. nat i september.

Du kan tilmelde dig på www.gomde.dk eller ved at skrive til os på gomde@gomde.dk

Hvis du har lyst til at hjælpe til på Gomde med praktiske opgaver, såsom at male, kan du også bo gratis på Gomde i løbet af september og deltage i Eriks undervisning uden omkostninger. Vi tilbyder gratis kost, logi og undervisning. Til gengæld hjælper du til i seks timer hver dag. Hvis du er interesseret i denne mulighed, så send os en e-mail på gomde@gomde.dk

Vi glæder os til at se dig!

Gomde Seminar Team