10. juni 2013

Summercamp 2013 med Chökyi Nyima Rinpoche

Meditation - indsigt med hjertet

Chökyi Nyima RinpocheVi har alle hørt om meditation - og nogle af os træner måske i meditation fra tid til anden. Men hvad er meditation egentlig? Er det noget man træner i på en pude med lukkede øjne? Eller er det muligt at meditere i løbet af hverdagen? Og hvad med mindfulness? I dette seminar vil den anerkendte meditationsmester, Chökyi Nyima Rinpoche, forklare hvad meditation er ifølge den buddhistiske tradition og give direkte anvisninger til personlig træning. Ved at meditere sammen med deltagerne vil Rinpoche guide dem i et autentisk træningsforløb. Dette seminar er for alle. Uanset om du er bare interesseret i at lære at meditere, eller har mediteret i mange år, er her en enestående mulighed for at træne under vejledning af en kvalificeret lærer.

Ud over Rinpoches undervisning vil der være daglige dharma foredrag med Erik Pema Kunsang og meditationstræning med Lama Tenzin Sangpo, hvilket udgør en fin mulighed for at reflektere over undervisningen og anvende den i praksis.

Chökyi Nyima Rinpoche er en anerkendt tibetansk buddhistisk mester, der har undervist i meditation og buddhistisk filosofi over hele verden. Han har dannet meditations centre i mange lande og udgivet adskillige bøger om meditation og filosofi.