21. januar 2008

Nyhedsbrev fra Tara og Erik, januar

Nyhedsbrev til Sanghaen, 2008

Vi, Tara og Erik, flytter til Gomde og vil i samarbejde med Gomdes on-site directors, hjælpe til med at udføre en række projekter.

Vi betragter andre´s og eget arbejde som en gave til Rinpoche'erne og til Dharmaen nu og i fremtiden. Inspirationen strømmer ud af os og vi vil først og fremmest gerne være med til at skabe mere åbenhed overfor nye praktiserende. Samtidig vil vi også styrke vores Vajrayana sangha.

Vi arbejder også på at skabe mere gennemsigtighed og plads til at nye mennesker kan komme til.
Vi vil gerne i kontakt med jer der kunne tænke sig at stå for et projekt eller en afdeling på Gomde.

Midt i februar begynder vi at færdiggøre en ny butik og cafe, der vil være tilgængelig året rundt. Vi laver derfor lidt om i spisesalen og vil samtidig flytte kontoret ind i den gamle Ratnabutik.

På den måde bliver hovedhuset frit til det vi kalder Rinpoche Hus. Det vil blive benyttet af besøgende lamaer, Rinpoches gæster, og det uundværelige personale under sommerkurser. Rinpoche´s hus vil også blive brugt af deltagere på diverse kurser og retreats i løbet af året, samt af enkelpersoner i retreat. Gomde vil således være i stand til at tilbyde mere stille og rolige boligforhold til jer der og ønsker at praktisere mere dybtgående.

Den nye Ratnabutik bliver fyldt med alt hvad en praktiserende har brug for og Jyoti Henriksen vil sørge for det.
Cafeén er placeret lige ved siden af butikken og der vil være mulighed for at købe sundt og godt.
Overskuddet fra Ratnabutik og cafe går ubeskåret til specielle projekter til Gomde, dk.
Dette års overskud vil gå til at tilbagebetale oprettelseslån til butik og cafe på 30.000 kr, som vi har lånt af Gomde.

Den 4. maj er udnævnt til ‘Ø-dag’ på Gomde. Vi går over til økologisk giftfri mad.
Rengøringsprodukterne vil fremover være biologisk nedbrydelige for at beskytte vores siveanlæg og den naturlige mandala. Så husk lige dette når I tager shampoo med næste gang ellers vil der være økologisk shampoo til salg i butikken.

Vi vil også lægge mere vægt på enkelhed og ren energi i en bæredygtig økonomi.

Der vil være et link på www.gomde.dk på forsiden, hvor der løbende kan ses nærmere beskrivelse af projekter og hvem der står for dem.
Hold også øje med den lille ønskeliste.

Mange kærlige smil og hilsener fra Tara og Erik.

Billedet af Tseringma (en af vores Dharma linies beskyttere) er fra Tulku Urgyen Rinpoches egendele som han bragte med fra Nangchen.